BOŽE PRAVDE U ČEŠKOJ: Marko Dragosavljević odbranio zlato na EP!

Izvor: Kurir, 03.Maj.2015, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽE PRAVDE U ČEŠKOJ: Marko Dragosavljević odbranio zlato na EP!

RAČICE - Srpski kajakaš Marko Dragosavljević osvojio je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u češkim Račicama u olimpijskoj disciplini K-1 200 metara.

Dragosavljević je odbranio zlatnu medalju pošto je 200 metara prešao za 34 sekunde i 70 stotinki. Drugi je bio Šveđanin Peter Mening, a bronza je pripala Litvancu Ignasu Navakauskasa.

Srpska reprezentativka Nikolina Moldovan osvojila je bronzanu medalju u olimpijskoj disciplini K-1 na 200 metara. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je trku završila za 41,516 sekundi, iza prvoplasirane Francuskinje Sare Gijo (40,980) i Ruskinje Natalije Podolskaje (41,340).

Dejan Pajić je ranije danas osvojio bronzu u disciplini K-1 na 500 metara, dok su Milica Starović i Dalma Benedek Ružičić jučerašnjoj bronzi u disciplini K-2 na 1.000 metara pridodale i bronzu na dvostruko kraćoj deonici.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

EP: Srebrni Grujić i Novaković

Izvor: B92, 03.Maj.2015

Srpski kajakaši Marko Novaković i Nebojša Grujić osvojili su srebro na 200 metara na Evropskom prvenstvu u Račicama u Češkoj...Oni su Srbiji doneli sedmu medalju na kontinentalnom takmičenju...Novaković i Grujić su drugi prošli kroz cilj posle dramatičnog finiša za 32.292 sekunde. Zlato...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.