Azar stigao Ljubinka!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar stigao Ljubinka!

Eden Azar je uspeo da sustigne Ljubinka Drulovića po jednom parametru.

Fudbaleri Belgije su poveli sa 1:0 protiv Velsa fantastičnim golom Naingolana, a prethodno mu je loptu dodao Eden Azar kome je ovo bila četvrta asistencije na ovom Evropskom prvenstvu.

Zanimljivo, ovo nikome nije pošlo za nogom već 16 godina, prethodni koji je tako nešto uradio na Evropskom prvenstvu jeste Ljubinko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Drulović koji je bio jedan od najboljih igrača reprezentacije Jugoslavije na EP 2000. godine u Belgiji i Holandiji.

Ipak, moramo napomenuti da je Drulović odigrao četiri utakmice na EP 2000. godine, dok je Azaru ovo 5. utakmica belgijskog reprezentativca na ovom EP.

Naravno, Azar bi mogao i da popravi učinak do kraja ovog prvenstva.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Izjednačen rekord Drulovića star 16 godina!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jul.2016, 10:36

Fudbalske reprezentacije naše zemlje nema ni "na vidiku" na poslednjim Evropskim prvenstvima, ali je ipak jedno ostvarenje u režiji jednog našeg igrača ostalo nenadmašno u prethodnih 16 godina. Do sada...Naime, na prvenstvu Evrope u Belgiji i Holandiji Ljubinko Drulović upisao je četiri asistencije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.