Azar: Još ništa nismo postigli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2016, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar: Još ništa nismo postigli

Fudbaler Belgije Eden Azar rekao je da je njegova reprezentacija odigrala sjajnu utakmicu protiv Mađarske u osmini finala Evropskog prvenstva, ali je istakao da on i njegovi saigrači još ništa nisu postigli.

"Bila je to odlična utakmica, zaista smo zaslužili pobedu. Mogli smo i više golova da postignemo, ali je njihov golman imao nekoliko sjajnih intervencija. Srećni smo što idemo u četvrtfinale", rekao je Azar.

Fudbalska reprezentacija Belgije plasirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je sinoć ubedljivo sa 4:0 pobedila Mađarsku.

"Još ništa nismo postigli, tek smo u četvrtfinalu i idemo utakmicu po utakmicu", dodao je Azar.

Kapiten Belgije je imao reči hvale i za Mađarsku.

"Igrali smo protiv sjajne Mađarske i čestitam im na odličnom meču", rekao je Azar.

Belgija će u četvrtfinalu igrati protiv Velsa, 1. jula u Lilu.

"I da imamo 150.000 mesta na stadionu, napunili bismo to... Lil je vrlo blizu granice i Azar je posebno želeo da prođemo jer se igra u Lilu. Zato je i tako dobro igrao protiv Mađarske... Vels je jaka ekipa, ne govorim samo o Geretu Bejlu, ima tu još sjajnih igrača", rekao je selektor Belgije Mark Vilmots.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Azar: "Još ništa nismo postigli"

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2016

Fudbaler Belgije Eden Azar rekao je da je njegova reprezentacija odigrala sjajnu utakmicu protiv Madjarske u osmini finala Evropskog prvenstva, ali je istakao da on i njegovi saigrači još ništa nisu postigli..."Bila je to odlična utakmica, zaista smo zaslužili pobedu. Mogli smo i više golova da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.