Ana Brnabić čestitala srpskim reprezentativcima na zlatu, Mikecu na srebru na EP u Bakuu

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jul.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Brnabić čestitala srpskim reprezentativcima na zlatu, Mikecu na srebru na EP u Bakuu

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je danas srpskim reprezentativcima Damiru Mikecu, Dimitriju Grgiću i Dušku Petrovu osvajanje ekipne zlatne medalje na Evropskom prvenstvu malokalibarskim oružjem u Bakuu, kao i Mikecu na srebru u pojedinačnoj konkurenciji u istoj disciplini.

"Upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom postignutih uspeha u Bakuu i osvojenim medaljama. Želim vam mnogo sreće i uspeha na narednim takmičenjima, uz želju da uskoro ponovo obradujete >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Srbiju vašim uspesima", navela je Ana Brnabić u čestitki, a prenela Vlada Srbije.

Reprezentacija Srbije u sastavu Damir Mikec, Dimitrije Grgić i Duško Petrov osvojila je ranije danas zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu malokalibarskim oružjem u Bakuu, dok je Mikec u pojedinačnoj konkurenciji osvojio srebrnu medalju.

Srpski strelci su u finalu malokalibarskim pištoljem po prvi put došli do zlatne medalje na evropskim prvenstvima.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Brnabić čestitala reprezentativcima Srbije osvajanje medalja u streljaštvu

Izvor: BKTV News, 22.Jul.2017

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić čestitala je danas srpskim reprezentativcima Damiru Mikecu, Dimitriju Grgiću i Dušku Petrovu osvajanje ekipne zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Bakuu...Podsetimo, zlato je osvojeno u disciplini gađanje MK pištoljem, a čestitke su upućene i...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.