Izvor: HotSport.rs, 29.Jun.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘AZURI’ BAŠ NEMAJU SREĆE: Novi peh pred četvrtfinale sa Nemačkom!

Gotovo neverovatan maler prati selekciju Antonija Kontea na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Pred odlazak u Francusku, Antonio Konte morao je drastično da redukuje sastav usled povreda Klaudija Markizija,  Marka Veratija i Rikarda Montoliva, a simptomatično je da ni na samom šampionatu maleri oko veznih igrača ne zaobilaze ‘azure’.
Prvo se pred početak >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nokaut faze povredio Antonio Kandreva, zbog čega je propustio osminu finala sa Španijom i izostaće i iz duela četvrtfinala protiv Nemačke, a taj meč propustiće još dvojica veznjaka.
Naime, Danijele De Rosi, inače veliki borac, zamenjen je već posle nepunih sat vremena igre duela protiv Španaca i ta povreda nije bezazlena, u tolikoj meri da on nije trenirao juče, ni danas, te će po svoj prilici izostati iz meča protiv ‘pancera’.
Igrač koji ga je u ponedeljak zamenio na terenu je Tijago Mota, ali je on u finišu na poprilično glup način zaradio parni žuti karton zbog kog će takođe dodatno oslabiti Italiju u pomenutom četvrtfinalu.
Dakle, Antonio Konte se nalazi pred novim ‘nervnim’ slomom, posebno ako se zna da igra sa trojicom u sredini. To će najverovatnije biti Parolo, Đakerini i Florenci, mada nije isključeno da tu uskoči i fudbaler Juventusa dobro poznat Konteu, Stefano Sturaro.
Da li će to biti dovoljno ili pretanko za ‘pakleni’ vezni red Nemačke, videćemo u subotu od 21 sat na stadionu u Bordou.
The post ‘AZURI’ BAŠ NEMAJU SREĆE: Novi peh pred četvrtfinale sa Nemačkom! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Portugalija u problemima - upitni Gomes i Gereiro! Može li Levandovski da proradi ili će Kuba opet izvlačiti Poljsku?

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2016

Pogledajte najzanimljivije kvote koje kladionica MOZZART ima u ponudi za prvi meč četvrtfinala Evropskog prvenstva..Dan uoči prvog četvrtfinalnog meča na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i susreta Portugalije i Poljske Fernando Santos suočava se sa kadrovskim problemima koje mu zadaju glavobolju....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.