Žensko preduzetništvo - razvojna šansa Srbije i regiona

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Maj.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žensko preduzetništvo - razvojna šansa Srbije i regiona

BEOGRAD - Žensko preduzetništvo je razvojna šansa Srbije i regiona čijoj bi realizaciji moglo da doprinese i umrežavanje odnosno zajedničke aktivnosti na njegovoj promociji kao i razmena iskustava u rešavanju problema sa kojima se susreću žene u biznisu, ocenjeno je danas u Privrednoj komori Beograda.

 
Na regionalnoj konferenciji “Žensko preduzetništvo u funkciji razvoja regiona” rečeno je da po procentima učešća žena u politici, biznisu i javnom životu region ne zaostaje za Evropskom unijom, ali da je za svaki pomak u ostvarivanju rodne ravnopravnosti neophodna rovovska borba i neprekidno zalaganje.

Jedan od događaja kojima obeležavamo Godinu preduzetništva je upravo ova konferencija...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.