Vulin: Očekujem od SAD i UN da oštro osude pozive Haradinaja na rat

Izvor: Telegraf.rs, 15.Maj.2017, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Očekujem od SAD i UN da oštro osude pozive Haradinaja na rat

Srbija je čuvar mira na Balkanu i čini sve da do sukoba ne dođe, zato sa pravom očekuje da i EU i SAD oštro osude pozive Ranuša Haradinaja na rat, izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

- Samo tako će Haradinaj shvatiti da Srbi na KiM nisu taoci bez zaštite, da je vreme Vokera i izmišljenog Račka prošlo i da će ratove koje izazove morati da vodi sam, bez celog sveta iza sebe -rekao je Vulin Tanjugu povodom najnovijih pretnji lidera opozicione Alijanse >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za budućnost Kosova i nekadašnjeg vođe OVK Ramuša Haradinaja.

- U prošlom ratu Haradinaj je pred srpskom vojskom trčao, u sledećem će puzati - kazao je Vulin.

Ramuš Haradinaj izrazio je ranije danas uverenje da Brisel "ne može da završi posao između Kosova i Srbije" i zatražio je da to uradi Vašington ili ćemo, kako kaže, "(mi) da odradimo svoje poslove".

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.