Vučić nemilosrdno veruje u EU uprkos narodnom nezadovoljstvu

Izvor: KMnovine.com, 25.Maj.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić nemilosrdno veruje u EU uprkos narodnom nezadovoljstvu

Dramatičan je pad uticaja i ugleda Evropske unije u Srbiji, ali ja mislim da je evropski put dobar za Srbiju i verujem da to isto misli i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.


   
Ilustracija: KM Novine    


Ovo je sinoć izjavio predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Zanimljivo je da uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << narodnom nezadovoljstvu i odsustvu želje da se Srbija priključi Evropskoj uniji, Vučić je odlučio da samostalno i protivno volji građana određuje i sprovodi odluke poput ove pogubne a u vezi priključivanja EU. 

Takođe, on veruje da i Nikolić misli isto. Za mišljenje evropskih i belosvetskih političara odlično zna kakvo je dok za predsednika države i nekadašnjeg i stranke, Vučić to samo pretpostavlja bez obzira što se radi o tako bitnim pitanjima.

On je još najavio da će o platformi o Kosovu sa Nikolićem razgovarati tek posle povratka iz posete SAD.

Platforma o Kosovu je ozbiljan tekst i ja imam puno poverenje u predsednika Nikolića, rekao je Vučić u intervjuu za televiziju B92 i dodao da će u sredu otputovati u posetu Albaniji, a da će potom posetiti SAD.

Razgovaraćemo i, ako shvatimo da postoji mogućnost da se nešto realistično primeni, izaćićemo u javnost, objasnio je Vučić, govoreći o platformi predsednika Srbije o Kosovu.



Pripremile:KM Novine

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.