Uefa ponovo pokrenula postupak protiv Seltika (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2017, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uefa ponovo pokrenula postupak protiv Seltika (foto)

Prvak Škotske još jednom na udaru zbog ponašanja svojih navijača.

Evropska fudbalska unija (Uefa) pokrenula je danas novi disciplinski postupak protiv škotskog Seltika zbog "paravojne zastave" koju su njegovi navijači istakli na utakmici protiv Linfilda u Glazgovu, u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Uefa je navela da je pokrenula postupak zbog "nezakonite zastave" i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će odluku doneti 28. jula.

Navijači Seltika su u sredu uveče istakli zastavu na kojoj je bio nacrtan maskirani vojnik Irske republikanske armije (IRA).

Seltik je u sredu u revanšu pobedio šampiona Severne Irske Linfild sa 4:0 i prošao u treće kolo ukupnim rezultatom 6:0, pošto je u Belfastu pobedio sa 2:0.

Uefa je u posle prve utakmice u Belfastu pokrenula postupak protiv Linfilda i Seltika zbog navijača.

Uefa charge Celtic for illicit banners at Linfield game https://t.co/K07L1t56jU pic.twitter.com/ntptdKYiyJ

— The Scotsman (@TheScotsman) 20. јул 2017.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.