UEFA kaznila FSBiH zbog navijačkih incidenata

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA kaznila FSBiH zbog navijačkih incidenata

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je Fudbalski savez Bosne i Hercegovine (FSBiH) zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici protiv Izraela prošlog meseca u Zenici, u okviru kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

FS BiH kažnjen je novčano sa 18.000 evra, a UEFA je još naložila da u narednoj kvalifikacionoj utakmici zapadna tribina na stadionu "Bilino polje" bude zatvorena za publiku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Uoči utakmice 12. juna u Zenici domaći navijači nisu ispoštovali himnu Izraela, a tokom susreta upotrebljavali su pirotehnička sredstva i uzvikivali rasističke parole, navodi se na sajtu UEFA.

Meč B grupe kvalifikacija završen je pobedom reprezentacije BiH sa 3:1.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA kaznila Bosance

Izvor: Mondo, 31.Jul.2015

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine novčano je kažnjen zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici protiv Izraela u junu...Foto: Guliver/Getty images/Matthew Lewis..UEFA je naložila FSBiH da plati 18.000 evra i da u narednoj utakmici kvalifikacija za EURO 2016 zapadna tribina stadiona Bilino...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.