U EU info kutku sve o studiranju u EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U EU info kutku sve o studiranju u EU

Informacije o programima i uslovima studiranja, te usavršavanja i volontiranja u zemljama EU građani mogu da dobiju i Informativnoj kancelariji Evropske unije u Novom Sadu - EU info kutak.

U Kancelariji su građanima besplatno na raspolaganju i mnogobrojne publikacije o Evropskoj uniji, njenom funkcionisanju, procesu proširenja, pregovaračkim poglavljima i mnoge druge.

Kako je saopšteno iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << te kancelarije, publikacije namenjene odraslima, ali i one prilagođene dečijem uzrastu - dostupne su na srpskom, mađarskom, rumunskom, slovačkom, engleskom, nemačkom i francuskom jeziku.

Posetiocima je takođe na raspolaganju dnevna i nedeljna domaća i strana štampa, dodaje se u saopštenju.

EU info kutak nalazi se na Bulevaru Mihajla Pupina 17, a otvoren je od 10 do 19 sati radnim danima i subotom od 10 do 15 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.