Srbija ne otvara nova poglavlja, CG nastavlja evropski put

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jun.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ne otvara nova poglavlja, CG nastavlja evropski put

Crna Gora će u četvrtak otvoriti poglavlja 12. i 13. u pregovorima s EU, javio je dopisnik Radija Slobodna Evropa iz Bruxellesa. Srbija neće otvoriti poglavlja 23. i 24. što se očekivalo, iako je bilo naznaka da bi moglo doći do promjene stava službenog Zagreba. Kako naglašava naš dopisnik, predstavnici Hrvatske su rekli da tehnička vlada nema mandat da donosi takve odluke. Ipak, konačnu odluku donose ambasadori zemalja članica EU koji se sastaju u Bruxellesu 30. juna.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Crna Gora sutra otvara poglavlja 12 i 13

Izvor: Blic, 29.Jun.2016

Crna Gora će sutra na Međuvladinoj konferenciji u Briselu otvoriti pregovore sa EU u poglavljima 12 – Bezbednost hrane, veterinarstvo i fitosanitarni nadzor i 13 - Ribarstvo...Državnu delegaciju Crne Gore na Međuvladinoj konferenciji će predvoditi glavni pregovarač Crne Gore sa EU Aleksandar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.