“Sportska zona” u OŠ Branko Miljković (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 08.Okt.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Sportska zona” u OŠ Branko Miljković (VIDEO)

Mladi u Nišu ubuduće će moći da se rekreiraju i bave sportom u novoj “Sportskoj zoni” koja će biti otvorena u osnovnoj školi Branko Miljković. “Sportska zona” je rezultat projekta koji su zajedno realizovale gradska opština Palilula i opština Berkovića iz Bugarske.
Mladi iz Niša i Berkovića su zahvaljujući partnerstvu na projektu “Jačanje teritorijalne kohezije u pograničnom regionu kroz razvoj socijalne infrastrukture u oblasti sporta“ dobili sportske zone >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << za rekreaciju. Investicije vredne oko 760 000 evra ostvarene su uz podršku Evropske unije.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Niš: Festival sporta (VIDEO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Okt.2015, 10:33

Povodom završetka jednogodišnjeg projekta pekogranične saradnje niške opštine Palilula i bugarske Berkovica u Osnovnoj školi Branko Miljković biće otvoren Festival sporta...U okviru projekta izgrađena je sportska zona u Osnovnoj školi Branko Miljković – skejt park, veštačka stena i anti...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.