Referendum u RS od istorijskog značaja

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Referendum u RS od istorijskog značaja"

Predsednik Partije ekonomske i socijalne pravde Emil Vlajki smatra da BiH sa većinskim muslimanskim stanovništvom nikada neće biti primljena u EU, te da svi oni koji govore o evropskom putu varaju narod Republike Srpske, a da se stvaranjem institucija BiH "radi lakšeg ulaska u Evropu", postepeno uništava Srpska u korist buduće bošnjačke države.

- Zato je održavanje referenduma o Danu Republike Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << istorijski značajno. Ukoliko većina bude za to glasala, time će se izraziti volja srpskog i drugih naroda koji se referendumu nisu usprotivili da ne žele živeti u takvoj državi koja nema evropsku budućnost - ocenio je Vlajki.

Vlajki u saopštenju navodi da je ovaj  referendum osnova, temelj za dalje stvaranje konfederativne BiH.

- Time će srpski narod i drugi narodi koji su ovaj proces konačne državnosti `manjeg entiteta` započeli, dobiti, konačno, realnu šansu za ulazak u Evropsku Uniju - poručio je Vlajki.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.