Ramo, Ramo, druže moj...

Izvor: Mondo, 24.Maj.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramo, Ramo, druže moj...

... ko te tako obuče?! Nećete verovati kako je premijer Albanije Edi Rama došao u Brisel, da se sastane sa predstavnicima EU.

Edi Rama je izgleda bukvalno shvatio poziv na neformalni razgovor, koji je visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini, uputila njemu i ostalim premijerima zapadnog Balkana.

Naime, premijer Albanije je doša u patikama, u majici koja podseća na one koje se kupuju kao suveniri u nekim metropolama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a umesto klasičnih pantalona imao je nešto što liči na trenerku!

Ruku na srce, Rama je obukao sako, tako da ne možemo da kažemo da je bio baš skroz "neformalan".

Nego, da li mu je bilo neprijatno kada je video kako su ostalli premijeri obukli, čak i domaćica večeri?

Znate ono kada promašite "dress code" za žurku pa svi gledaju u vas.

Jedva čekamo vaše komentare!

Pročitajte i ovo:

Saveti Vučićevog stiliste Kolinda i Vučić su odabrali njih------------------------------------------------------------------------------MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.