Puškov: San Kijeva o $35-40 milijardi pomoći ostaje samo san

Izvor: Vostok.rs, 28.Nov.2014, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puškov: San Kijeva o $35-40 milijardi pomoći ostaje samo san

28.11.2014. -

Evropska unija neće kompenzovati Ukrajini finansijsku štetu od prekida odnosa sa Rusijom.

San Kijeva o $35-40 milijardi pomoći će i ostati samo san, napisao je na svom Tviteru predsednik državnog komiteta za međunarodne poslove Aleksej Puškov.

EU je ranije izjavila da će „u potpunosti odigrati svoju ulogu“ po gasnom ugovoru, koji su Rusija i Ukrajina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << potpisale u Briselu.

Premijer Ukrajine Arsenij Jacenjuk je početkom ove nedelje saopštio da je zemlja dobila strani kredit u vrednosti od $8,6 milijardi.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Vladimir Fedorenko    
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Twiter

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Puškov: Porošenko priznao da Ukrajina ne može da opstane

Izvor: Vostok.rs, 28.Nov.2014

28.11.2014. -..Predsednik Ukrajine je pozivom da stranci uđu u novi ministarski kabinet faktički priznao da je Ukrajina država koja je nesposobna da opstane, smatra šef komiteta Državne dume Rusije za međunarodne poslove Aleksej Puškov...Juče je Porošenko predložio izmene zakona koji će omogućiti...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.