Prijave za Forum Kreativna Evropa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2015, 06:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave za Forum Kreativna Evropa

Radi upoznavanja šire kulturne javnosti sa glavnim programom EU za kulturu Kreativna Evropa i prenošenja važne poruke da je za uspešno dobijanje sredstava EU najpre neophodno imati dobru ideju i dobru volju, Desk Kreativna Evropa Srbija organizuje Forum Kreativna Evropa, 27. i 28. aprila u Zadužbini Ilije M. Kolarca u Beogradu.

U realizicaju programa Foruma uključeno je preko sto predstavnika ustanova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i organizacija, kao i pojedinaca koji rade u kulturi, a program čine prezentacije i debate o projektima koji su dobili podršku programa, speed date sastanci sa profesionalcima iz kulutre, konsultacije s pravnikom/ekonomistom/ PR -om/psihologom, prezentacije različitih izvora finansiranja u kulturi, rada inostranih kulturnih centara u Srbiji, evropskih nagrada za arhitekturu i književnost, izložbe, koktel, koncert.

Događaj se će se odvijati u Zadužbini Ilije M. Kolarca u Beogradu, budući da ova ustanova učestvuje u programu Kreativna Evropa s projektom „ Kolarac – Take over “, čiji je osnovni cilj „osvajanje Kolarca“ i razvoj publike, tako da će Kolarac ovom prilikom otvoriti preko dvadeset svojih poznatih, ali i sasvim nepoznatih prostora i ugostiće sasvim nove i različite grupe publike.

Učesnici Foruma Kreativna Evropa imaće priliku da se informišu, edukuju, posavetuju, razmene ideje o novim projektima, da se zabave i sretnu sa velikim brojem kolega i saradnika u kulturi.

Program Foruma može se preuzeti ovde.

Prijave za učešće na Forumu otvorene su do 24. aprila slanjem pisma na adresu reg.kreativnaevropa@gmail.com .

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.