Pregovori sa EU po planu, EU podržava mere štednje

Izvor: Press, 20.Sep.2014, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregovori sa EU po planu, EU podržava mere štednje

Kako se navodi, Vlada je razmatrala Izveštaj o dosadašnjem toku pregovora o pristupanju Evropskoj uniji i ocenila da se pregovori odvijaju po utvrđenoj dinamici i da su do sada završeni eksplanatorni i bilateralni skrininzi za 15 poglavlja.

Na sednici je ocenjeno da EU podržava mere štednje i ekonomske reforme koje sprovodi Vlada Republike Srbije, kao i da je spremna da pomogne u naporima Srbije da obezbedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << privredni rast, efikasnost, konkurentnost i ekonomsku konsolidaciju, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima.



Takođe je naglašeno da u Evropskoj uniji ocenjuju da je u Srbiji neophodno ubrzati strukturne promene i posebno efikasno sprovesti reformu državne uprave.

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Republike Srbije i Španije o razmeni i uzajamnoj zaštiti tajnih podataka.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devenport: Pregovori sa EU po planu, EU podržava mere štednje

Izvor: Kurir, 20.Sep.2014

BEOGRAD - Pregovori Srbije o pristupanju Evropskoj uniji odvijaju se po utvrđenoj dinamici, a EU podržava mere štednje i ekonomske reforme koje sprovodi Vlada Srbije, ocenjeno je na jutrošnjoj sednici Vlade kojoj je prisustvovao i šef delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport, saopšteno je iz Vlade...Vlada...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.