PrEUgovor: I dalje fingiramo reforme

Izvor: EurActiv Srbija, 24.Maj.2017, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PrEUgovor: I dalje fingiramo reforme

Srbija ne koristi dovoljno evropske integracije za reforme društva, a poseban problem je nepostojanje transparentnog i efikasnog sistema za merenje efekata mera koje se donose, saopštila je 24. maja koalicija nevladinih organizacija PrEUgovor u izveštaju o napretku Srbije u poglavljima 23 i 24 o pravosudju, ljudskim pravima i vladavini prava u pregovorima sa EU.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

NVO: Srbija "fingira" reforme na putu ka EU

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2017

Iako zvaničnici Srbije tvrde da je tempo u procesu pristupanja EU dobar, kada su u pitanju poglavlja 23 i 24 koja se tiču pravosuđa i vladavine prava, svakodnevni događaji ne potkrepljuju takve tvdnje. To smatra grupa nevladinih organizacija okupljena u koaliciji PrEUgovor, koja prati reformu politika...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.