Poslanici na udaru kritika zbog selfija sa Mogerini

Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici na udaru kritika zbog selfija sa Mogerini

Poslanici iranskog parlamenta našli su se na udaru kritika zbog svog "čudnog" ponašanja prema visokoj predstavnici EU za spoljnu politiku i bezbednost Federiki Mogerini.

Ona je u Iranu boravila na inaguraciji predsednika Hasana Rohanija kada se našla u centru pažnje u parlamentu.

Na fotografijama objavljenim u lokalnim medijima vidi se Mogerinijeva okružena poslanicima koji su je slikali svojim mobilnim telefonima.

Brojni korisnici društvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << medija kritikovali su poslanike, ismjevajući ih ili su njihov postupak ocenili kao "ponižavajući".

Jedan od poslanika Alireza Salimi ponašanje svojih kolega ocenio je kao "samopredaju Zapadu" istakavši da bi komitet zadužen za ponašanje možda mogao da pokrene istragu, ukoliko bi "selfi" naišao na osudu samog parlamenta.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Poslanici u Iranu na udaru kritika zbog SELFIJA SA MOGERINIJEVOM

Izvor: Blic, 06.Avg.2017

Poslanici iranskog parlamenta našli su se na udaru kritika zbog svog "čudnog" ponašanja prema visokoj predstavnici EU za spoljnu politiku i bezbednost Federiki Mogerini...Rojeva rejima dest û devbixwîn a Îranê selfie û Mogherinî ye!Ji xwe re li zilamên rejima îslamî temaşe bikin!Bê çend...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.