Palma: Podržavamo Vučića i reforme Vlade

Izvor: Kurir, 23.Nov.2014, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Podržavamo Vučića i reforme Vlade

Šef JS poručio da premijer i šef diplomatije treba da nas vode u EU, a predsednici opština da rade na privlačenju investicija

BEOGRAD - Dragan Marković Palma juče je na Izbornoj skupštini Jedinstvene Srbije, koja je obeležila i deceniju rada, ponovo izabran za predsednika te stranke. Marković je naglasio da JS podržava reforme koje sprovodi Vlada Aleksandra Vučića.

- Ova vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vodi brigu o građanima. U svemu podržavamo Vučića, jedino u jednoj stvari nismo mogli - nikad ne možemo podržati paradu srama. Nije lako dovesti investitore u Srbiju. Najteže je Aleksandru Vučiću, premijeru, i Ivici Dačiću, šefu diplomatije. Ne mogu njih dvojica da otvaraju fabrike, to moramo da radimo mi, predsednici opština. Stvorite uslove, a oni treba da vode Srbiju u EU - kazao je Marković, a osvrćući se na utakmicu Srbija-Albanija, kazao je da zamera Evropi što kao provokaciju ocenjuje ono što se desi Srbiji, a kad drugima kamen padne na prozor, onda je to terorizam:

Aleksandar Vučić

SRBIJI NIKO NE MOŽE DA NAREĐUJE

Vučić je rekao da Srbija čuva nezavisnost i integritet i da niko ne može da joj naređuje i govori kome će, kad i kako uvoditi sankcije. Takođe, ponovio je da je strateški cilj Srbije članstvo u EU, ali da ima tradicionalno dobre odnose sa Rusijom i da zbog krize u Ukrajini neće uvoditi sankcije toj zemlji.

Srbija ima svoj moral i politiku - kazao je Vučić i dodao da samo građanima polaže račune.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.