Otvorena vrata za Balkan kad se ispune uslovi

Izvor: Danas, 19.Sep.2012, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena vrata za Balkan kad se ispune uslovi

Vrata Evropske unije su, uprkos trenutnoj krizi unutar evrozone, i dalje otvorena za sve zemlje Zapadnog Balkana koje budu ispunile sve neophodne uslove, izjavila je nemačka kancelarka Angela Merkel juče u Berlinu na zajedničkoj konferenciji za novinare s hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

EU otvorena za Balkan uprkos krizi

Izvor: B92, 20.Sep.2012, 09:25

Berlin -- Nemačka kancelarka Angela MerkeI kaže da su vrata EU i dalje otvorena za sve zemlje Zapadnog Balkana koje budu ispunile uslove, i pored krize u EU...Merkelova je juče u Berlinu, posle sastanka sa hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem, rekla da je Slovenija ispunila uslove, Hrvatska ih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.