Izvor: Blic, 09.Dec.2016, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišćević: Izvesno poglavlje 5, verovatno još i 25 i 26

Šefica pregovaračkog tima za pregovore o pristupanju Srbije Evropskoj uniji Tanja Miščević izjavila je danas Tanjugu da će na međuvladinoj konferenciji, koja će se naredne nedelje održati u Briselu, biti otvoreno poglavlje 5, ali i da će poglavlja 25 i 26 najverovatnije biti otvorena i odmah zatvorena.

- Tri dokumenta pregovaračke pozicije su trenutno u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << EU i države članice o njima razgovaraju. Jedno poglavlje je poglavlje 5 koje se odnosi na javne nabavke i ono podrazumeva usvajanje završnih merila - šta još treba da se uradi da bi se zatvorilo, a poglavlja 25 i 26 nemaju završna merila, što znači da se otvaraju i zatvaraju. Koliko poglavlja će biti otvoreno zavisi od rasprave država članica - rekla je Miščević.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miščević: Izvesno poglavlje 5, verovatno još i 25 i 26

Izvor: RTS, 09.Dec.2016

Šefica pregovaračkog tima za pregovore o pristupanju Srbije Evropskoj uniji Tanja Miščević izjavila je Tanjugu da će, na međuvladinoj konferenciji koja će se naredne nedelje održati u Briselu, biti otvoreno poglavlje 5, ali i da će poglavlja 25 i 26 najverovatnije biti otvorena i odmah...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.