Masovna vožnja biciklista i vozača rolera

Izvor: juGmedia, 17.Sep.2014, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovna vožnja biciklista i vozača rolera

NIŠ – EU Info Kutak Niš (EUIP) i lokalna smaouprava u partnerstvu sa Sportskim klubom Oxigen u subotu od 11 časova organizuju PRVI NIŠKI BICIKLISTIČKI DEFILE.

Defile se organizuje u okviru Evropske nedelje mobilnosti koja se obeležava u preko 1500 gradova Evrope.

Start defilea je predviđen sa Trga Kralja Milana gde je i centralna gradska manifestacija obeležavanja nedelje mobilnosti, a posle kratkog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << okupljanja, maršruta kojom bi se kretali biciklisti je : Trg Kralja Milana, ulice Vožda Karađorđa, Bulevar dr Zorana Đinđića, Bulevar Sv. Cara Konstantina, Naselje Brzi brod, izletište kod pešačkog visećeg mosta na Nišavi.

Na izletištu je predviđeno zadržavanje biciklista i organizovanje piknika sa muzikom, osveženjem i organizovanim sportskim manifestacijama za sve prisutne.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Prvi niški biciklistički defile u subotu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2014

Vožnjom ulicama Niša od Trga kralja Milana do izletišta u naselju Brzi brod u subotu, 20. septembra u 11 sati, povodom evropske nedelje mobilnosti, biće održan prvi defile biciklista u Nišu...Organizatori iz EU info-kutka i Sportskog kluba "Oxigen" pozivaju sve bicikliste i roleraše da se pridruže...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.