Izvor: Blic, 12.Avg.2016, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Johanes Han: Evropska komisija će nastaviti da podržava srpsku vladu

Evropski komesar za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanes Han čestitao je danas premijeru Aleksandru Vučiću izbor nove vlade, te naglasio da će Evropska komisija sa velikim zadovoljstvom nastaviti da pruža podršku novoj srpskoj vladi u bržem sprovođenju neophodnih mera na putu ka Evropskoj uniji.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, Han je u čestitki istakao da je otvaranje poglavlja 23 i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 24 u julu ove godine označilo ključnu prekretnicu u procesu pristupanja Srbije Evropskoj uniji i pozdravio posvećenost premijera Vučića sprovođenju akcionih planova za ova poglavlja.

Han je naveo da je veoma važno da Vlada Srbije posveti posebnu pažnju ekonomskim reformama, koje su do sada dale bolje rezultate od očekivanih, kao i reformama u drugim oblastima važnim za proces pristupanja Evropskoj uniji.

Komesar je pohvalio doprinos Srbije jačanju regionalne saradnje i unapređenju bilateralnih odnosa sa susednim zemljama u poslednje dve godine.

Han je istovremeno najavio skoru posetu Srbiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Han: EK će nastaviti da podržava srpsku vladu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2016

Evropski komesar za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanes Han čestitao je danas premijeru Aleksandru Vučiću izbor nove vlade, te naglasio da će Evropska komisija sa velikim zadovoljstvom nastaviti da pruža podršku novoj srpskoj vladi u bržem sprovođenju neophodnih mera na putu ka...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.