Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2014, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javni poziv EU za pomoć u sanaciji otvoren do 12. novembra

BANJALUKA - Program EU za oporavak od poplava raspisao je javni poziv za odabir korisnika pomoći za sanaciju oštećenih stambenih jedinica koji će biti otvoren do 12. novembra.

Poziv se odnosi na sanaciju stambenih objekata socijalno ugroženih lica, a radove će izvoditi licencirana građevinska preduzeća koja će izabrati komisija EU, saopšteno je iz banjalučkog Centra za socijalni rad.

Prijavu na javni poziv za grad Banjaluku mogu podnijeti fizička >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << lica, odnosno nosioci porodičnog domaćinstva, u prostorijama Centra za socijalni rad Banjaluka gdje se i podnosi kompletna dokumentacija.

Zainteresovani građani detaljne informacije mogu dobiti na internet stranici grada Banjaluka /http://banjaluka.rs.ba/front/article/10308// i Centru za socijalni rad Banjaluka, kao i na broj telefona 051/348-518.

Program EU za oporavak od poplava finansira Unija, a provode ga Razvojni program UN /UNDP/, Unicef i Međunarodna organizacija za migracije /IOM/.

Osim Banjaluke, pozivom su obuhvaćeni Prijedor, Sanski Most, Laktaše, Tuzlu, Živinice, Modriču, Srebrenik, Lukavac, Zenicu i Žepče.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Poplave

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.