EU nije i ne može biti bauk za pravoslavne narode!

Izvor: Press, 26.Nov.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"EU nije i ne može biti bauk za pravoslavne narode!"

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić istakao je u telefonskom razgovoru s predsednikom vlade Moldavije Jurijem Leankom da Evropska unija "nije i ne može biti bauk za pravoslavne narode".
Vučić i Leanka su razgovarali telefonom o unapređenju bilateralne političke i ekonomske saradnje, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima. 

Dvojica premijera razmenili su mišljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << o značaju procesa evropskih integracija za obe zemlje.

Premijer Vučić je naglasio koliko su za jednu zemlju i region važni mir i stabilnost koji donosi proces pristupanja Evropskoj uniji

PROČITAJTE JOŠ:
But: Premijer Cerar dolazi na decembarski Samit u Beogradu
Šešelj uznemirio hrvatsku levicu,a gde su branitelji?
Stefanović: MUP pouzdan partner u borbi protiv kriminala
   
Vučić je informisao svog moldavskog kolegu o sveobuhvatnim ekonomskim merama koje Vlada Republike Srbije preduzima u saradnji sa Evropskom unijom, Međunarodnim monetarnim fondom, Svetskom bankom i drugim međunarodnim finansijskim institucijama da bi obezbedila bolju budućnost zemlje.

Premijeru Leanki, Vučić je poželeo mnogo uspeha na parlamentarnim izborima zakazanim za 30. novembar i pozvao ga da odmah posle izbora poseti Srbiju kako bi razgovarali o nastavku i unapređenju saradnje dveju zemalja, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.