EK: i dalje smo u konsultacijama o Železari

Izvor: Beta Video, 05.Maj.2016, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK: i dalje smo u konsultacijama o Železari

BEOGRAD - Evropska komisija i srpske vlasti i dalje su u konsultacijama o prodaji Železare, a glavna tema je državna pomoć, izjavio je danas šef sektora za evropske integracije Delegacije EU u Srbiji Frejk Janmat ``Evropska komisija i srpske vlasti još su u konsultacijama, u dijalogu, da se vidi da li će ta prodaja biti u skladu sa zahtevima Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, a posebno sa zahtevima protokola 5, odnosno sa odredbama o državnoj pomoći u sektoru čelika`` rekao je Janmat novinarima na brifingu o prognozi rasta za Srbiju koji je ove sedmice objavila Evropska komisija. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Janmat:Sledeće godine nezaposlenost ce biti ispod 17 odsto

Izvor: Beta Video, 05.Maj.2016

BEOGRAD – Šef sektora za evropske integracije Delegacije EU u Srbiji Frejk Janmat rekao je da Vidi postepeno opadanje nezaposlenosti, iako je i dalje visoka,i dodao da kako je pomenuto da je predivdjeno da će do sledeće godine otići ispod 17 odsto, što je uglavnom posledica ubrzanja zapošljavanja...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.