Direktor Privredne komore Češke za zemlje ZND: Pad rublje nikome ne odgovara

Izvor: Vostok.rs, 18.Dec.2014, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Privredne komore Češke za zemlje ZND: Pad rublje nikome ne odgovara

18.12.2014. -

Pad rublje u Rusiji imaće negativan efekat na EU, od njega će izgibiti svi, izjavio je izvršni direktor češke Privredne komore za zemlje ZND František Masopust.

On smatra da su, prilikom pada rublje, sankcije odigrale negativnu ulogu, napomenuvši da su na razvoj situacije uticali mnogi faktori, među kojima i pad cena nafte.

Masopust je uveren da sankcije nisu uopšte trebale >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << biti uvođene, jer su kontrapriduktivne.

Prema njegovim rečima, češki izvoznici su već izgubili 126,2 miliona dolara.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: Fotolia/fresh_water    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaharčenko: DNR je spremna da pomogne u istrazi oko Boinga

Izvor: Vostok.rs, 18.Dec.2014

18.12.2014. -..Vlasti Donjecke Narodne Republike spremne su da pomognu Holanđanima i Maleziji u sprovođenju objektivne istrage pada Boinga u Donbasu, izjavio je šef DNR Aleksandar Zaharčenko...Savet bezbednosti Holandije saopštio je 12. decembra da je poslednji konvoj kamiona sa ostacima srušenog...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.