Devenport: Delegacija EU prati situaciju u vezi sa poplavama

Izvor: Blic, 18.Sep.2014, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devenport: Delegacija EU prati situaciju u vezi sa poplavama

Šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport rekao je danas u Golupcu da ta delegacija pažljivo prati situaciju u vezi sa poplavama na krajnjem istoku Srbije.

Situacija se pažljivo prati da bi stanovništvo dobilo hranu i drugo što im je potrebno, i da bi bili bezbedni, rekao je Devenport novinarima.

On je, takođe, rekao da će Delegacija EU i dalje biti na vezi s Ministarstvom unutrašnjih poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Vladom Srbije. Devenport je to rekao prilikom posete Golubačkoj tvrđavi čija će temeljna rekonstrukcija početi danas i trajaće dve godine, a finansira je Evropska unija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.