Datum pregovora sa EU do juna sledeće godine

Izvor: Vostok.rs, 19.Sep.2012, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Datum pregovora sa EU do juna sledeće godine

19.09.2012. -

Prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da Srbija datum otpočinjanja pregovora sa EU dobije na proleće, odnosno do juna sledeće godine.

Vučić je novinarima, prilikom oblaska Vojnotehničkog instituta, rekao da je sadašnja vlada dužna da sprovede ono što su predstanici prethodne vlasti potpisali u dijalogu sa Prištinom, dok god su ta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << rešenja u skladu sa Ustavom Srbije.

"Prethodna vlada je nešto potpisala a ništa nije uradila, i sada sve to nama dolazi na naplatu. Ja mislim da to ljudi razumeju. Neko se ponašao toliko neodgovorno da je samo želeo da dobije izbore i zato je potpisivao sve što je stigao, a onda rekao da diže ruke kako bi neko iza njih obavio prljav posao", rekao je Vučić.

Izvor: Golos Rossii, Tanjug © Kollaž: «Golos Rossii»    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.