DSS za decentralizaciju i demokratizaciju stranke (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 23.Okt.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS za decentralizaciju i demokratizaciju stranke (VIDEO)

Decentralizacija i demokratizacija stranke, kao i bolji kontakt sa građanima, jesu primarni ciljevi DSS-a. Na globalnom planu, politika neće biti menjana, što znači da se ova stranka i dalje zalaže protiv ulaska Srbije u Evropsku uniju i NATO, rečeno je u niškom odboru.
Svojim političkim radom Demokratska stranka Srbije zastupljena je u 7 regiona. Sedišta su na Kosovu i Metohiji, u Nišu, Kragujevcu, Čačku, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Novom Sadu, Kikindi i Beogradu. Na njihovom čelu biće po jedan potpredsednik stranke, a u Nišu to je Milan Lapčević. Ovakvom organizacijom stranka će biti u stalnom kontaktu sa građanima, što, kako kažu, nije bilo karakteristično za njeno prethodno rukovodstvo.
Demokratizacija stranke sprovešće se uvažavanjem inicijative njenih članova, tako da će DSS ubuduće više biti okrenut idejama opštinskih odbora. Na konferenciji za novinare rečeno je i da stranku nije napustilo 800, već svega 30 članova, što je inače tema medijskih nagađanja u poslednje vreme.

Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Kragujevac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

DSS u Nišu za decentralizaciju i demokratizaciju stranke

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Okt.2014

Decentralizacija i demokratizacija stranke, kao i bolji kontakt sa građanima, jesu primarni ciljevi DSS-a. Na globalnom planu, politika neće biti menjana, što znači da se ova stranka i dalje zalaže protiv ulaska Srbije u Evropsku uniju i NATO, rečeno je u niškom odboru ove stranke...Svojim političkim...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.