DA LI BISTE BILI U UNIJI U KOJOJ JE SRBIJA? Ovako izgledaju plakati kojim se pozivaju Britanci da izađu iz EU (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI BISTE BILI U UNIJI U KOJOJ JE SRBIJA? Ovako izgledaju plakati kojim se pozivaju Britanci da izađu iz EU (FOTO)

Britanski pokret "Vote leave" koji se na Bregzitu zalagao da ova zemlja istupi iz Evropske unije, na svojim flajerima je prezentovao razloge zbog kojih bi Britanija trebalo da napusti EU, a među njima se našlo i pitanje pristupanja Srbije ovoj zajednici.

- Zamislite da 23. juna glasate za pridruživanje Evropskoj uniji koja se nalazi u migrantskoj krizi i novim zemljama koje čekaju da se pridruže, kao što su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Turska i Srbija. Da li biste se pridružili takvoj Uniji? Ukoliko ne biste, 23. juna zaokružite da Britanija napusti EU - piše na flajeru.

Pored ovog razloga, pripadnici pokreta "Vote leave" su na svojim flajerima napisali i da Britanija nedeljno gubi 350 miliona funti, što je dovoljno za izgradnju nove bolnice svake nedelje, da se samo polovina tog novca vraća nazad i da nemaju prava da biraju gde će se taj novac trošiti.

Podsetimo, Britanci koji se protive izlasku ove zemlje iz Evropske unije žele da održe novi referendum, navodi se u peticiji koja je objavljena na sajtu parlamenta Ujedinjenog kraljevstva. Peticiju je podržalo više od milion ljudi, a broj konstantno raste.

Pogledajte fotografiju:

Foto: Facebook

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.