Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CARINICI SPREČILI MIGRANTE DA PREĐU GRANICU Avganistanci se krili među torbama i nogarama za stolice

Carinici na graničnom prelazu Šid sprečili su danas pokušaj sedam emigranata da sakriveni među robom ilegalno pređu granicu i uđu na teritoriju EU.

Kako je navedeno u saopštenju Uprave carina, detaljnim pregledom kamiona novopazarskih registarskih oznaka, koji je sa teritorije Kosova i Metohije ka Sloveniji i Italiji prevozio ženske torbe, nogare za stolice i delove za mobilne telefone, otkriveno je sedam muškaraca za koje je kasnije utvrđeno da su državljani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Avganistana.

Indikator za detaljan carinski pregled je bila presečena sajla na kamionskoj prikolici, što je najverovatnije urađeno dok je vozač pravio pauzu na obližnjoj benzinskoj stanici.

Dalju nadležnost nad ilegalnim emigrantima preuzela je policija, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.