Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brisel produžio sankcije Damasku

BRISEL - EU se danas saglasila da za godinu dana produži sankcije protiv pristalica sirijskog režima, dok je na listu dodat višerangirani vojni zvaničnik.

Evropski blok je od početka sukoba u Siriji pojačavao svoje sankcije protiv režima i saradnika sirijskog predsjednika Bašara al Asada.

Više od 200 pojedinaca i 70 firmi sada se nalazi na evropskoj listi zabrana putovanja i zamrznutih sredstava.

Sankcije su produžene za godinu dana i uredba stupa na snagu odmah.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

EU produžila sankcije Siriji

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2015, 00:36

Evropska unija se danas saglasila da za godinu dana produži sankcije protiv pristalica sirijskog režima, dok je na listu dodat višerangirani vojni zvaničnik...Evropski blok je od početka sukoba u Siriji pojačavao svoje sankcije protiv režima i saradnika sirijskog predsednika Bašara al Asada...Više...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.