Bregzit zbunio Penanta: Šta ćemo sada za sledeći EURO?

Izvor: B92, 25.Jun.2016, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Bregzit' zbunio Penanta: Šta ćemo sada za sledeći EURO?

Britanci su na referendumu izglasali izlazak iz Evropske unije, a reakcije na ovu istorijsku odluku pristižu iz svih životnih sfera.

I dok se većina njih bavi suštinskim stvarima i time kako će izlazak iz EU uticati na život ljudi na Ostrvu, ali i na ostatku Starog kontinenta, Džermejn Penant ima drugi problem....

"Sada kada nismo u Evropi šta će se dešavati sa našim učešćem na narednom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << EURO 2018?", tvitovao je nekadašnjji igrač Arsenala, Liverpula i mladi reprezentativac Engleske.

'Ajde što se naredni EURO igra 2020. godine, a ne 2018, što su mu drugi korisnici ubrzo objasnili, nego što su morali da mu pojašnjavaju da je Velika Britanija napustila samo Evropsku uniju, a ne Evropu kao kontinent.

Penant je nedugo zatim obrisao tvit zbog kojeg je sve naterao u smeh, da bi potom pokušao da opravda grešku sa godinama, napisavši da "svi znaju šta je želeo da kaže i da ga je Svetsko prvenstvo u Rusiji zbunilo".

Kada znamo šta su ostrvljani sve kucali na guglu svega nekoliko časova posle glasanja, i nije čudo da se Džermejn Penant nalazi u 'toj grupi'.

S druge strane, 'Gordi Albion' će sigurno igrati na narednom Evropskom prvenstvu, naravno ukoliko se kvalifikuje, a jedina 'fudbalska' stvar na koju bi 'Bregzit' značajno mogao da utiče jeste Premijer liga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.