#BookTalk2015: Where Have All The Flowers Gone: Kuda klizi region i koja je u tome odgovornost intelektualnih elita – EU ili novi ratovi?

Izvor: Scandal.rs, 28.Avg.2015, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#BookTalk2015: Where Have All The Flowers Gone: Kuda klizi region i koja je u tome odgovornost intelektualnih elita – EU ili novi ratovi?

Prva Regionalna književna konferencija Book Talk 2015, koja se održava od 3. do 5. septembra u Novom Sadu, okupiće na desetine pisaca, prevodilaca, izdavača i čitalaca iz Srbije i država u okruženju. Glavni nosioci projekta su GLOSSY MEDIA – Magazin HELLO i Uduženje građana “HBO COLOR MEDIA EVENTS” , a njihovi partneri Color Press Grupa – najveći izdavač magazina u regionu i Color Media Comunications, koji zajedno, tokom godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << organizuju preko 50 konferencija i drugih događaja.

Konferencija se održava i zahvaljujući finansijskoj podršci Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje, Gradskoj upravi za kulturu Grada Novog Sada i brojnim sponzorima.

Where Have All The Flowers Gone: Kuda klizi region i koja je u tome odgovornost intelektualnih elita – EU ili novi ratovi? “, naslov je trećeg panela koji će u okviru konferencije “Book Talk” biti održan u Spomen zbirci Pavla Beljanskog u Novom Sadu 4. septembra.

Da li o društveno-političkim temama govore samo političari? Čiji analitičari su glasniji od drugih? Gde je nestala intelektualna elita u razgovorima o budućnosti regiona i dnevno-političkim temama?

Na ova pitanja odgovore će pokušati da daju učesnici panela:

Laslo Blašković, Narodna biblioteka Srbije

Vule Žurić, Pančevo

Ivana Šojat, Osijek

Žarko Jokanović, Beograd

Mirjana Đurđević, Beograd

Zoran Knežević, Ljubljana

Nihad Hasanović, Sarajevo

Moderator je Jovana Gligorijević, novinarka nedeljnika “Vreme”.

Detaljan program i uputstva za prijavu možete pronaći OVDE
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.