Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Okt.2015, 02:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH namjerava da podnese zahtjev za punopravno članstvo u EU početkom 2016. godine, rečeno je tokom sastanka članova Predsjedništva BiH s visokim predstavnikom u BiH Valentinom Inckom. U razgovoru su dominirale teme vezane za političko-ekonomsku si

BiH namjerava da podnese zahtjev za punopravno članstvo u EU početkom 2016. godine, rečeno je tokom sastanka članova Predsjedništva BiH s visokim predstavnikom u BiH Valentinom Inckom. U razgovoru su dominirale teme vezane za političko-ekonomsku situaciju i prilike u Bosni i Hercegovini, a razmijenjena su mišljenja o aktivnostima na ispunjavanju uslova za integraciju BiH u >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << EU i NATO, prenijela je Fena. Članovi Predsjedništva ponovili su stav da je Predsjedništvo usaglašeno u donošenju odluka od interesa za napredak BiH i za ispunjavanje uslova za predaju zahtjeva za članstvo BiH u EU. Konstatovano je i da postoji jasno opredjeljenje Predsjedništva BiH da se radi na unapređenju političko-ekonomske situacije u zemlji.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.