Zvezda lovi albatrose i prvi trijumf

Izvor: RTS, 29.Jan.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda lovi "albatrose" i prvi trijumf

Da li će Zvezda zabeležiti prvu pobedu u top 16 Evrolige – pitanje na koje ćemo večeras dobiti odgovor. Posle četiri poraza, Zvezda ima šansu da pred svojim navijačima u prepunom Pioniru savlada Albu i vrati se u trku za jedno od prva četiri mesta u grupi. Duel crveno-belih i Albe iz Berlina počinje u 20.45.
Košarkaši Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zvezde posle četiri kola ne znaju za pobedu u top 16 Evrolige, a ukoliko žele da zadrže i teoretske šanse da se bore za plasman u četvrtfinale, večeras, u dvorani "Pionir" moraju da pobede Albu.

Zvezda je pod pritiskom, trijumf je imperativ, a injekcija samopouzdanja svakako je i pobedonosni koš Nikole Kalinića u Podgorici, kojim su Beograđani zadržali perfektan učinak u ABA ligi.
Crveno-beli se nadaju da će uz veliku podršku navijača, koja sigurno neće izostati, uspeti da dođu do pobede i povrate pobednički mentalitet u ovom takmičenju.
Ekipa trenera Saše Obradovića u Beograd je došla sa polovičnim učinkom (2-2), ali ono što je za Nemce mnogo bitnije jeste da su pobedili Barselonu i Galatasaraj u Istanbulu. "Albatrosi" su na dobrom putu da obezbede ulazak među osam najboljih timova u Evropi i na megdan crveno-belima, prvi u istoriji takmičenja, dolaze apsolutno rasterećeni. Alba odlične rezultate beleži i u Bundesligi i posle 19 kola ima samo jedan poraz.
Obradović u timu ima šestoricu tamnoputih košarkaša, Amerikance Renfroa, Hemonda, Meklina i Redinga, Nemca Kinga i Belgijanca Tabua, dvojicu Hrvata, Banića i Radoševića, i Makedonca Stojanovskog i upravo su oni okosnica tima iz Berlina.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.