Žalgiris konačno bolji od CSKA, debakl Makabija u Istanbulu

Izvor: RTS, 24.Jan.2017, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žalgiris konačno bolji od CSKA, debakl Makabija u Istanbulu

Košarkaši Žalgirisa pobedili su kod kuće evropskog prvaka CSKA sa 79:74 u 19. kolu Evrolige. Makabi je u istom kolu izgubio sa skoro 40 razlike od Galatasaraja u Istanbulu.
Žalgirisu je to bio prvi trijumf nad CSKA u poslednjih 17 godina, a do njega je došao serijom koševa u poslednjih minut i po. Litvanska ekipa je time sačuvala šanse da se plasira u drugu fazu. Moskovljani su sačuvali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvo mesto, sa pobedom više od Olimpijakosa i Real Madrida, koji imaju po meč manje.

Makabi nije uspeo da prekine seriju loših rezultata, pošto je izgubio od Galatasaraja rezultatom 102:63. Obe ekipe sada imaju po šest pobeda, 11 kola pre kraja. Ekipa iz Tel Aviva je ostvarila samo jednu pobedu u poslednjih 11 evroligaških utakmica.

Fenerbahče je u gostima pobedio Uniks sa 86:81 i tako došao do svoje 12. pobede.
Panatinaikos je kod kuće pobedio Barselonu sa 71:65 i tako došao do 11. pobede u takmičenju, dok je Barselona ostala na osam.

Rezultati večerašnjih utakmica 19. kola Evrolige:
Uniks – Fenerbahče 81:86
Galatasaraj – Makabi 102:63
Žalgiris – CSKA Moskva 79:74
Panatinaikos – Barselona 71:65
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.