Vujošević: Lagao bih kada bih rekao da nemam ličnih motiva u meču sa CSKA

Izvor: Blic, 16.Okt.2012, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Lagao bih kada bih rekao da nemam ličnih motiva u meču sa CSKA

Pred utakmicu drugog kola Evrolige protiv moskovskog CSKA koja se u "Pioniru" igra u četvrtak od 20:45, trener košarkaša Partizana Duško Vujošević istakao je da vodi veoma mladu ekipu, za koju su oscilacije očekivane, te da je zbog toga "svaka pobeda veće iznenađenje nego poraz".

"U Pioniru nikome nije lako zbog specifične atmosfere koja ovde vlada. U takvim uslovima mi smo uvek prevazilazili svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogućnosti, pa bi pobeda bila neka vrsta čuda. CSKA je u najužem krugu pretendenata za osvajanje Evrolige, dovoljno poznajem (trenera Etorea) Mesinu da znam da će biti jako oprezan. Ni mi ni oni nismo još uvek u punoj formi, i jedni i drugi smo neugirani. Naša ekipa je veoma mlada, naš je projekat na duži niz godina tako da su oscilacije očekivane, pa će svaka pobeda biti veće iznenađenje nego poraz", rekao je Vujošević.

On je istakao i da je sve bolji zdravstveni bilten u taboru crno-belih.

"Gagić se oporavio od povrede, a treninzima se priključio i Tomas", rekao je Vujošević, koji je potom odgovorio na jedno lično pitanje.

Strateg Partizana je, na kratko, bio i trener CSKA, pa je upitan da prokomentariše ima li zbog toga posebnog motiva u predstojećem meču:

"Lagao bih kada bih rekao kada bih rekao da nemam ličnih motiva u meču sa CSKA, ali osnovni su moja ekipa i želja za pobedom. Ovo je Sizifov posao, ja sam svestan da će biti poraza, ali u ovakvom stanju svaki poraz je priprema za nove pobede", zaključio je Vujošević.

Povezane vesti: Od utorka u prodaji karte za evroligaški duel Partizana i CSKA Evroliga: Krstić drugi najkorisniji igrač, Teo prvi asistent, Mačvan najbolji skakač Ne preti Realu u Madridu, pobedi ga! Učesnici F4 Evrolige tokom vikenda sa pola gasa
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Imam ličnih motiva protiv CSKA

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Okt.2012

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je njegov tim uvek prevazilazio sopstvene mogućnosti kada igra pred punim tribinama „Pionira” i da je isti scenario moguć protiv moskovskog CSKA, u prvom ovosezonskom meču Evrolige na domaćem terenu.. – Iz ekstraordinarne motivacije uvek može...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Svi spremni za CSKA

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Okt.2012, 01:52

U 36. minutu meča sa Širokim, Đorđe Gagić je iskrenuo zglob.. Utakmicu sa timom iz Hercegovine zbog povrede je propustio i Tori Tomas. Ipak, kako sada stvari stoje, Vujošević će moći da računa na kompletan tim u četvrtak protiv CSKA.. - Tomas se priključio treninzima u utorak, Gagić je već...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Krstić: Imaćemo problema ako ne budemo poštovali Partizan

Izvor: Sportal.rs, 17.Okt.2012

Kapiten srpske reprezentacije i centar CSKA Nenad Krstić dolazi u Beograd, gde će protiv Partizana odigrati meč drugog kola Evrolige. Iskusni Krstić kaže da će njegov tim imati dosta problema ukoliko ne shvati ozbiljno ekipu šampiona Srbije.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.