Vujošević: Čudan odnos Evrolige prema Partizanu

Izvor: RTS, 30.Sep.2014, 04:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Čudan odnos Evrolige prema Partizanu

Duško Vujošević ocenio da je Partizan dobio teške rivale u Evrokupu i dodao da ne razume zašto je Partizan na žrebu bio u četvrtom "šeširu". Vujošević je potvrdio da postoje pomaci kada je u pitanju rešavanje "slučaja Klobučar", zbog kojeg Partizan ne može da registruje pojačanja.

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da su crno-beli dobili teške rivale u Evrokupu i dodao da je klub koncentrisan na "skidanje" zabrane dovođenja igrača. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

On je naveo i da ne razume zašto je Partizan na žrebu bio u četvrtom "šeširu".

"Evroliga počinje da ima čudan odnos prema nama i ne mogu da uđem u njihove motive. Grupa je komplikovana, ekipe su jake i imaćemo teška putovanja. Moramo da budemo koncentrisani da rašimo problem BAT-a i sa još jednim pojačanjem dođemo do situacije da imamo tim koji je u stanju da podnese težinu takmičenja u kojem nastupa i dostojno da reprezentujemo klub", rekao je Vujošević Tanjugu.

Trofejni stručnjak je dodao da postoje određeni pomaci kada je u pitanju rešavanje "slučaja Klobučar", zbog kojeg Partizan još ne može da registruje pojačanja.

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević rekao je da je grupa u kojoj su crno-beli izuzetno teška, na nivou Evrolige.

"Biće izuzetno teško proći grupu, ali naravno da očekujem da ćemo u tome uspeti. Mislim da smo jedan od favorita u grupi, bez obzira na mnogo poteškoća, što je tim izuzetno mlad, što nam nedostaje nekoliko igrača i što se neki tek vraćaju posle povreda. Ali, sigurno da imamo najviše ambicije što se tiče Evrokupa kao i svih ostalih takmičenja", naveo je Milosavljević.

Košarkaši Partizana igraće u E grupi Evrokupa sa litvanskim Lijetuvos Ritasom, turskim Banvitom, ruskim Krasnim oktobrom, izraelskim Hapoelom iz Jerusalima i rumunskim Asesoftom, odlučeno je danas žrebom u sedištu ULEB-a u Barseloni.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Partizan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.