(VIDEO) SPREMALI MASAKR: Pogledajte kako su navijači Galate sa mačetama čekali Delije

Izvor: Press, 24.Nov.2014, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SPREMALI MASAKR: Pogledajte kako su navijači Galate sa mačetama čekali Delije

Pristalice najvećeg turskog kluba bile su opremljene svakakvim hladnim oružjem, pa i mačetama, što je uočljivo na video snimku koji je objavljen
Navijači Galatasaraja koji su od ranije poznati po tome da bodu i ubijaju navijače drugih klubova, spremali su masakr Delija uoči utakmice Evrolige koja je odigrana u petak.
Tom prilikom smrtno je stradao navijač Crvene zvezde Marko Ivković >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << (25), a prava je sreća što su neki navijači crveno-belih prošli samo sa lakšim povredama.
Pristalice najvećeg turskog kluba bile su opremljene svakakvim hladnim oružjem, pa i mačetama, što je uočljivo na video snimku koji objavljujemo.

Na 0:52 na snimku vidi se mladić, obučen u dukserici, kako drži mačetu u rukama. Na upozorenje starijeg navijača da sakrije oružje, on to i čini. U njihovom okruženju bilo je još navijača sa oružjem i bakljama kojima su gađali pristalice Crvene zvezde koji su u tom trenutku prolazili sa druge strane ulice.
Nažalost, Marko Ivković je stradao od hladnog oružja, a ovaj video snimak možda pomogne turskoj policije da otkrije ubicu.

Pogledaj vesti o: Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOKAZ: Navijači Galatasaraja naoružani dočekali Delije (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2014

Snimak koji se pojavio neposredno posle tragičnog događaja u Istanbulu, gde je u petak ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković, kada se ispred hale Abdi Ipekči pojavljuju Delije, a dočekuju ih pristalice Galatasaraja brzinom svetlosti se proširio internetom.. . Međutim, mnogima je promakao...

Nastavak na HotSport.rs...

ŠOKANTAN SNIMAK: Turci spremali pokolj Delija!

Izvor: NaDlanu.com, 24.Nov.2014

Pristalice najvećeg turskog kluba bile su opremljene svakakvim hladnim oružjem, pa i mačetama, što je uočljivo na video snimku koji je objavljen..Navijači Galatasaraja koji su od ranije poznati po tome da bodu i ubijaju navijače drugih klubova, spremali su masakr Delija uoči utakmice Evrolige...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.