Uspešna operacija Zvezde: Marko Simonović ukrao trofej Evrolige! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Okt.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešna operacija Zvezde: Marko Simonović ukrao trofej Evrolige! (VIDEO)

Evroliga svaku sezonu najavljuje originalnim video reklamama u koje su uključeni brojni čuveni treneri, ovaj put se Crvena zvezda uključila na originalan način.

Marko Simonović našao se u ulozi "kradljivca" trofeja Evrolige, operaciju je ''osmislio" Luka Mitrović, koji se u jednom trenutku i našalio rečima: Momci, radimo ovo prvi put... dobro, ne baš svi.

Time je aludirao na Simonovića, koji je pre dve godine doživeo neprijatnost kada su ga navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << terali da podigne trofej namenjen večitom rivalu Partizanu. Reprezentativcu Srbije tada nije bilo svejedno, bio je primoran na to, ali je nakon toga često umeo da prihvati šalu na svoj račun zbog ovoga. Isto je učinio i u reklami za Evroligu.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Evroliga,   Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Zvezde ukrali trofej Evrolige (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2016

Evroliga svaku sezonu najavljuje originalnim video reklamama u koje su uključeni brojni čuveni treneri, ovaj put se Crvena zvezda uključila na originalan način...Marko Simonović našao se u ulozi “kradljivca” trofeja Evrolige, operaciju je ”osmislio” Luka Mitrović, koji se u jednom trenutku...

Nastavak na Nezavisne Novine...

HIT! Simonović uz osmeh objasnio krađu pehara Evrolige (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2016, 00:31

Marko Simonović bio je akter marketinškog spota Evrolige. Crvena zvezda se uključila u promociju najjačeg klupskog takmičenja na originalan način - operacijom ''krađa pehara Evrolige''...Glavni akter bio je upravo Simonović, koji je pre dve godine doživeo neprijatnost, kada su ga navijači naterali...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.