UŽIVO: Zvezda - Valensija

Izvor: Mondo, 15.Mar.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Zvezda - Valensija

Crveno-beli bi pobedom nad prvakom Španije zadržali minimalne šanse za plasman u Top 8 fazu Evrolige.

Crvena zvezda (skor 10-15) - Valensija (9-16) sastaju se od 18.45 u dvorani "Aleksandar Nikolić", u meču 26. kola Evrolige.

Crveno-beli su, čini se, uveliko usmerili svoj fokus ka završnici ABA lige i borbi za odbranu najvažnijeg trofeja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali u senci ubedljivih poraza u Barseloni, Bambergu, Vitoriji i Tel Avivu ostala je činjenica da Zvezda na svom terenu igra vrlo dobro i da se nalazi u seriji od tri pobede (Olimpijakos, Armani, Unikaha).

Nema dileme da će izabranici Dušana Alimpijevića večeras dati sve od sebe da tu seriju nastave, čime bi napravili sjajnu uvertiru za nedelju i prvi meč polufinala regionalnog plej-ofa protiv Mornara.

Pobedom bi ujedno ostali kandidati za Top 8 Evrolige, mada sa malim šansama da to zaista urade.

Zvezda je za sada zabeležila 2:0 samo protiv Armanija, a može do tog međusobnog skora i protiv Valensije, koju je 15. decembra u gostima savladala rezultatom 82:86.

IZ MINUTA U MINUT

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zvezda od "klackalice" do egzibicije!

Izvor: Mondo, 15.Mar.2018

Crveno-beli u poslednjih desetak minuta deklasirali prvaka Španije i zadržali minimalne šanse za plasman u Top 8 fazu Evrolige...Košarkaši Crvene zvezde napravili su sjajnu uvertiru za plej-of ABA lige, koji počinje u nedelju u 19 časova, polufinalnom utakmicom protiv Mornara...Posle skoro tri...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.