Trener Valensije optužio arbitre za poraz od Olimpijakosa!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2014, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Valensije optužio arbitre za poraz od Olimpijakosa!

"Sve je išlo kako treba, a onda su promenili kriterijum suđenja", kaže Velimir Perasović

Košarkaši Valensije doživeli su i peti poraz u grupnoj fazi Evrolige i tako sebe doveli u gotovo nemoguću situaciju pred poslednja četiri kola. Doduše, imali su Španci tim iz Pireja sateran u ćošak i bili su vrlo blizu pobede, međutim Vasilis Spanulis je presudio gostima i naterao ih da ponovo polože oružje.

Trener aktuelnog prvaka Evrokupa, Velimir >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Perasović, bio je izuzetno razočaran posle još jednog neuspeha njegovih pulena, a za sve je okrivio sudije!

"Bila je ovo naša najbolja defanzivna partija ove sezone. Lučić je odigrao sjajno. Ipak, ne mogu, a da ne primetim – sve je po nas išlo kako treba, a onda su arbitri promenili kriterijum suđenja", poručio je hrvatski stručnjak.

Sigurno je da u vrhu ULEB-a neće biti zadovoljni ovakvim komentarima...

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.