Teo i De Kolo za trijumf CSKA, poraz Reala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo i De Kolo za trijumf CSKA, poraz Reala

Košarkaši Baskonije pobedili su večeras Real u gostima sa 91:87 i tako madridskom klubu naneli prvi poraz posle tri kola Evrolige.

Junak pobede bio je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič, koji je postigao 21 poen. Tri manje je postigao Johanes Vojgtman. Najefikasniji u Realu sa 16 je bio Gustavo Ajon.

CSKA je tek u finišu utakmice došao do pobede nad Anadolu Efesom u Istanbulu i tako zadržao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << maksimalan učinak. Ruski tim je slavio sa 93:87, uz odličnu igru kapitena srpske reprezentacije Miloša Teodosića.

Teodosić je postigao 15 poena, uz osam asistencija. CSKA je predvodio Nando De Kolo sa 26 poena, dok je u Efesu sa 16 najefikasniji bio Dešon Tomas.

Olimpijakos je bez većih problema pobedio Armani na svom terenu sa 91:81.

Najefinasniji u grčkom klubu bili su Erik Grin i Vasilis Spanulis sa po 16 poena, dok je srpski centar Nikola Milutinov postigao četiri.

Miroslav Raduljica je u Armaniju postigao 14 poena i posle Krunoslava Simona bio je najefikasniji u italijanskom klubu. Milan Mačvan je postigao četiri.

Darušafaka savladala Uniks za drugu pobedu

Košarkaši Darušafake pobedili su danas Uniks u Kazanju sa 94:87, u prvoj utakmici trećeg kola Evrolige.

Turski klub je predvodio Bred Vonamejker sa 22 poena, dok je Džejms Anderson postigao 18. Najefikasniji u poraženom timu sa 22 je bio Kit Lengford.

Darušafaka je zabeležila drugu pobedu u novoj sezoni Evrolige, dok Uniks ima sva tri poraza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.