TOP 5 EVROLIGAŠKIH IGRAČA BEZ KLUBA: Dvojica Partizanovaca na listi..

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2014, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOP 5 EVROLIGAŠKIH IGRAČA BEZ KLUBA: Dvojica Partizanovaca na listi..

Ove nedelje na progarmu su mečevi kvalifikacija za Evroligu, a i nova sezona je pred nama. Iako se bliži start sezone i dalje postoje velika evroligaška imena koja su još u potrazi za novim klubom. Jurohups je izdvojio prvih pet, a neka od imena sa ove liste verovatno će vas iznenaditi. Lester Bo Mekejleb, Mikael Želabal, Milan Mačvan, Pops Mensa Bonsu i Majkl Bramos - su petorica najzvučnijih košarkaša koji su i dalje bez ugovora.

Bo Mekejleb je svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << najzvučnije ime među slobodnim igračima. Posle dve nešto slabije sezone u Fenerbahče Ulkeru, Amerikanac je u potrazi za novim klubom, ali nakon završetka saradnje sa Turcima nije se pojavila nijedna unosna ponuda za nekadašnjeg asa Partizana.
Mikael Želabal, osvajač bronzane medalje na Mundosbaketu u dresu Francuske odigrao je veoma dobar turnir na Svetskom kupu, međutim, novi ugovor mu još nije ponuđen. Poslednjih nedelja on je svoje usluge ponudio nekim od najvećih klubova u Evropi…
Milan Mačvan, srpski krilni centar napustio je Galatasaraj prošlog meseca, a početkom leta govorilo se da bi mogao da pređe u Klivlend Kavalirse. Kada je napustio turski klub pojavile su se glasine da bi mogao da završi u Partizanu, ali Mačvan je negirao tu mogućnost, pa je i dalje slobodan agent na tržištu i čeka ponude evropskih klubova.

Pops Mensa Bonsu je početkom leta bio je na korak do prelaska u Olimpijakos. Međutim, nije prošao lekarske preglede. To je bio signal za ostale timove da budu znatno oprezniji, pa 31-godišnji Britanac još nije našao klub. Ipak, očekuje se da Pops pronađe novu sredinu, zato što je veliki borac i kada je zdrav, predstavlja pravu silu u reketu.
Majkl Bramos više nije u planovima Panatinaikosa, a kasnije se povezivao sa prelaskom u redove najvećeg rivala Olimpijakosa, ali crven-beli nikada nisu poslali ponudu za njega. Igrao je Letnju ligu NBA u Las Vegasu, a zatim se povredio zbog čega je propustio Mundobasket u Španiji. Laboral Kuća je pokazala zanimanje za 27-godišnjeg šutera, ali on je i dalje bez kluba, dok otežavajuću okolnost predstavlja i činjenica da su mu potrebna još tri meseca za potpuni oporavak- piše Sportal.rs.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Kec na Ren


A DA IM KUPITE SUKNJICE: Fudbaleri Lestera ponižavali Đavole (VIDEO)


Pratiš li fudbal…





P

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.