Stefan Marković našao novi klub posle Amera!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2016, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Marković našao novi klub posle Amera!

Srpski plej unovčio dobre partije

Plejmejker reprezentacije Srbije Srefan Marković pronašao je novi klub tokom Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru! Odlični defanzivac u narednih godinu dana nosiće dres Zenita iz Sankt Peterburga, saopštio je večeras bogati ruski klub.

Marković ima 28 godina i prethodne dve godine proveo je u Unikahi iz Malage za koju je prošle igrao u Evroligi i prosečno beležio 3,6 poena u 5 asistencija. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Prethodno, srpski internacionalac nosio dres Banvita, Valensije, Benetona, Hemofarma i Arisa.

Marković nije prvi Srbin u ekipi trenera Vasilija Karaševa. Po odlasku iz NBA lige za ovu ekipu igrao je i Nenad Krstić, a pre njega Ivan Zoroski, odnosno Ognjen Aškrabić.

Zenit ima velike ambicije. Prošle sezone stigao je do polufinala VTB lige i finala ruskog kupa. Ove godine pokušaće da se kroz Evrokup domogne Evrolige. Zanimljivo, Rusi su u grupi zajedno sa bajernom, tako da Stefana Markovića očekuju dueli sa našim selektorom Sašom Đorđevićem.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.