Srbi u Evroligi: U eliti ništa novo, Teo i Bjelica zadaju domaće zadatke

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2015, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi u Evroligi: U eliti ništa novo, Teo i Bjelica zadaju domaće zadatke

Jednom vođa, uvek vođa. Miloš Teodosić, plejmejker CSKA iz Moskve predvodio je svoj klub do trijumfa nad Nižnjim i istovremeno se okitio titulom najboljeg srpskog igrača u eliti. Teo nije dozvolio prvi poraz "armejaca" u Top 16 fazi Evrolige, pošto je rivalu "isporučio" 25 poena, uz četiri skoka i pet asistencija.

Uz rame Teodosiću bio je njegov kolega iz srpske reprezentacije, Nemanja Bjelica. Krilni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << centar Fenerbahče Ulkera je igrao značajnu ulogu u "osvajanju Malage" sa dabl-dabl učinkom u vidu 14 koševa i 13 uhvaćenih lopti za 30 minuta na parketu. Vladimir Micov nastavio je sa odličnim igrama, iako je njegov Galatasaraj poražen u Atini od Panatinaikosa. Vlada je ubacio 16 poena, dok je Zoran Erceg bio zaustavljen na samo četiri. Odličnu rolu u pobedi Anadolu Efesa nad Olimpijakosom imao je bivši kapiten "orlova" Nenad Krstić. Centar ekipe koju sa klupe predvodi nekadašnji selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković, zabeležio je 13 koševa i četiri uhvaćene lopte.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

EL: Marjanović u idealnih pet, Teodosić prvi strelac, Bjelica skakač, Vilijams asistent kola!

Izvor: Sportal.rs, 31.Jan.2015

Prethodno kolo, peto u Top 16 fazi Evrolige, proteklo je u znaku srpskih košarkaša. Centar Crvene zvezde Telekom Boban Marjanović je sa indeksom 28 zauzeo mesto u idealnoj petorci kola, pored Rejesa (Real), Tomića (Barselona), Ročestija i Parahuskija (Nižnji), dok je Miloš Teodosić bio najbolji...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.